• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam73
Toplam Ziyaret12966738

Şanlıurfa Valiliğinin İhale Genelgesini Bir Kez Daha Hatırlatıyoruz

26/06/2024

.


            Gerek 31 Mart 2024 yerel seçimler sonucu değişen Belediye Başkanlarına gerekse diğer resmi kamu kurumlarına hatırlatma babında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın göreve başlar başlamaz yayınladığı İhale İlanları Genelgesini bir kez daha hatırlatıyoruz. Yayınlanan genelge kamu yararını gözettiği için tasarruf tedbirleri kapsamı dâhilinde değerlendirilemez.

            Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak ayağının tozu ile 02.10.2023 tarihinde işbu genelgeyi yayınlayarak uyulması gereken emirleri yayınladı. Buna göre Vali Şıldak yayınladığı genelgeye istinaden İhale Yöntemlerini Şu Şekilde sıraladı:

İHALE YÖNTEMLERİ, İHALELERİN İZLENMESİ BAŞLIĞI ALTINDA

            *Birim amirleri, ihale yetkilisi hangi kurum olursa olsun birimleriyle ilgili işlerde ihale mevzuatının sürelerle ilgili düzenlemelerini de dikkate alarak (ilan, itiraz, şikayet, kesinleşme, sözleşme, iş yeri teslimi, iş süresi vb.) hazırlık çalışmalarının gecikmeden başlatılmasını takip ve temin etmekten sorumludur.

            *Tüm birimlerce (il-ilçe) yürütülecek ihalelerde tercih edilecek birinci yöntem açık ihale usulüdür. Kamu yararının zaruri kıldığı istisnai durumlar hariç diğer yöntemler kullanılmayacaktır.

            Mevzuat mezuniyet vermiş olsa dahi, zaruri durumlar müstesna doğrudan temin yöntemi ilk tercih olarak uygulanmayacaktır. Doğrudan temin yönteminin kullanıldığı durumlarda da teklifler açıklık, şeffaflık, azami rekabetin sağlanması maksadına matufen mümkün olan en çok sayıda tedarikçi ya da yükleniciden alınacaktır.

            İdari ve teknik şartnamelerin hazırlanmasında kamu ihtiyaçlarının en uygun şartlarda karşılanması da gözetilmekle birlikte, azami rekabetin sağlanması ve mümkün olduğunca en çok sayıda tedarikçi/yüklenicinin teklif verebilmesine fırsat tanıyabilecek şartların oluşumuna özel hassasiyet gösterilecektir.

337 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat
Site Haritası