• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret12931010

Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, kendisi ve partisi hakkında çirkin bir komplo planlanıp hayata geçirildiğini belirterek bir basın açıklaması yaptı.

           

 

             

            Son günlerde kendisi ve partisi hakkında bazı bölgesel basın ve yayın organlarında yalan haberlerin yapıldığını, bu haberlerin kaynağının Ak Parti’ye yakın görünüp esasında içten içe partiye zarar vermeye çalışan bir ekibin işi olduğunu dile getiren Sayan, bu ekibin bataklıkta yaşadıklarını ve partiyi ve bizleri bu bataklığa çekmeye çalıştıklarını ifade etmiştir.

            12 Haziran 2011 tarihinde yapılan seçimlerde partimizin aldığı başarı bir çok kesimin dikkatini çektiği gibi, bir çok kesimin de hedefi olmuştur. Seçim öncesinde partimizden aday adayı olup, adaylıkları kabul görmeyen bir takım kişiler ile bazı organlarda görev almış kişilerin akli dengesi yerinde olmayan bazı kişiler ile birlikte kendilerine menfaat temin ettikleri bazı yayın organlarını kullanarak partimize ve şahsımıza saldırıların arttığını ifade etmek istiyorum.

            Yakın zaman içinde cereyan eden bu saldırıların tesadüf olmadığını biliyoruz, bu saldırılar hem partimizin ilçede yıpranmasına yönelik hem de şahsımıza zarar vermeye yönelik saldırılardır. Bu saldırılardaki amacın ne olduğunu, kimlerin amacına hizmet ettiğini halkımız çok iyi bilmektedir.

            Geçmiş dönemlerde bir partide yönetici olmasına veya bazı organlara seçilmiş olmalarına rağmen birden fazla parti ile gizli ve kirli ilişkiler içinde olanlar bugün partimiz, yönetimimiz ve milletvekilimiz ile oluşturulan birlik ve bütünlük karşısında hayal kırıklığına uğramış ve bu durumdan çıkış yolunun da partimize ve şahsımıza yönelik saldırılardan geçtiğini düşünmektedirler.

            Partimizin 12 Haziranda aldığı başarıyı gölgelemek isteyenler “Çamur At İzi Kalsın Siyaseti yapmaktadırlar”  Halkımız partimize güvenini sandıkta göstermiştir. Bizler de teşkilatımız ve vekilimiz ile birlikte halkımıza teveccühlerinden dolayı şükran borçlu olduğumuzu ifade ederek, bütün gücümüzle halkımızın yanında yer alacağımızı ve temiz ve aleni bir siyaseti benimseyeceğimizi herkes görecektir.

            Basın yayın organlarında asılsız iddialarla gerek şahsıma, gerek yönetimimize, gerek ise partimize yönelik iftiralar atılmakta ve acımasız bir saldırıda bulunmaktadırlar. Buradaki amaç, partiyi ele geçirip yine o bilindik kirli siyasetlerini legal hale getirerek halkı sömürmek olduğunu iyi bilmekteyiz.

            Basında çıkan haberlerin hiç birinin aslının olmadığını, bunların iftira olduğunu dile getiren Sayan, partimizde görev almış olmasına rağmen, parti çalışmaları ile alakalı olarak gizli kalması gereken bir takım bilgilerin dışarıya sızdırılması sebebiyle görevine son verilen kişilerin kullanılarak bir takım gazetelerde buna haber olarak yer verilmesinin ve bununla ilgili yorum yapılmasının da gazetecilik mesleği etiğine uygun olmadığını dile getirmek istiyorum.

            Doğruluğu teyit edilmeyen, üretilmiş bir takım olayların partimize zarar verme niyetinde olan insanlar tarafından gazetelere servis edilmesinin ve bunun da haber olarak değer kazanmasının doğru bir davranış olmadığını söylemek istiyorum.

            Bizler temiz bir siyaset yaparak doğrudan veya dolaylı olarak birilerinin çıkarlarına çomak soktuğumuz ve kirli emellerine izin vermediğimiz için bizlere leke çalmaya çalışıyor. Bunları halkımız da parti genel merkezimiz de çok iyi biliyor.

            Şahsım ve parti yönetimimiz olarak yarın seçim olacakmış gibi harıl harıl çalışıyoruz. Partimize ve şahsımıza yönelik saldırılar bizleri yıldırmayacağı gibi, bu tutumlar bizleri daha güçlendirecektir.

            Basın yayın organlarında çıkan yalan haberlerle ilgili olarak gerek şahsım gerekse yönetim kurulumuz olarak yasal hakkımızı kullanacak ve hakkımızda iftira kampanyası yürüten ilgili şahıslar ve bazı basın yayın organları hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı da ifade etmek istiyorum diye konuşan Sayan, adliyeye verilen dilekçede kendi adının geçmesinin sadece şahsını ve partisini yıpratmak niyetinde olan kişiler tarafından organize edildiğini ve bunun sonucunda da bu şahıslar hakkında da iftira ve hakaret suçlarından yasal işlem yapılacağını belirtti. bizimgazete63.com



1871 kez okundu

Yorumlar

Doğru olduklarını ıspat etsinler     23/07/2011 23:57

Nasıl bir kirli siyaset içine girmişiz anlayamadım.Adalet ve kalkınma partisi,adı üzerinde ama teşkilatlarının başına hiçde adil olmayan kul hakkı yiyenleri getiriyor.Sayın editör ve değerli viranşehir halkı Celal Sayan Beye sorarmısınız daha önceleri Ceylanpınar'da esnaf değiller miydi?Ceylanpınarlı bir çok şahsın paralarını alıp ceylanpınar'dan kaçmadılar mı?Halen bu yaptıklarından dolayı bir çok vatandaş mağdur.Ceylanpınarlılardan aldıkları paraları sahiplerine verdiler mi bunlarla helalleştiler mi.Ceylanpınar Belediye Güzel Pasajındaki marketi neden kapatıp kaçtılar.Yazık şimdide Akp'nin verdiği koltukla birşeyler yapacaklar herhal.Akp'nin bu seçimde rüzgarı esti kimse kendine mal etmesin genel başkanın kendi başarısı bu.
Misafir - haberler bizde

helal sana     19/07/2011 23:00

ben bugüne kadar böyle dürüst hodri meydan diyen bir başkan görmedim. adam çok net. dobra. önceki başkanlar ihale, yolsuzlukla uğraşırken bu adam gece gündüz demeden çalışıor. İNKAR EDEN KÖR OLUR. ve bakıyorumda adam bakanlarla başbakanla içli dışlı sırtı kuvvetli anlayacağımız. yolu açık olsun
Misafir - cemil

akp     19/07/2011 20:30

celal bey v.şehir de ki akp oylarını kendisinin sayesinde alındığını düşünüyor galiba. ama kendisinden onceki başkanı unutmasın...
Misafir - mesut

SKANDALLAR ADAMI CELAL     18/07/2011 21:51

CELAL SAYAN 3 SORU 1 CEYLANPINARDA NEKADAR ESNAFI DOLANDIRDIN.2VİRANŞEHİRDE NE SAYGINLIĞIN VAR.3SEN KENDİNİ GENELMERKEZE İŞ ADAMI OLARAK TANITTINMI TANTTIYSAN NEDEN YALAN SÖYLEDİN BOĞAZINA KADAR İBRAHİM ÇAPAYA BORÇLUSUN
Misafir - murat

gercekler     18/07/2011 11:55

fethi bey söylermisiniz ceylanpınar ilçesinde ikametgah eden şahsın viranşehirdevlet hastanesinde hastaneye gelmeden 3 ay maaş alıp daha sonra bu olay kaymakam beyin kulağına gidip kaymakamın hastaneyi arayıp o 3 ay hastaneyegelmeyen ve maaşını alan şahsın hemen işine son verilmesini isteyen kaymakamdı. şimdi soruyorum celal beye sizce bunlar camur atmakmı
Misafir - hakan

ak parti     16/07/2011 09:00

V.ŞEHİR İLCE BAŞKANLIĞININ YAPTIĞI CALIŞMALIRI GÖZ ÖNÜNE ALIN ADAMLAR SABAH AKŞAM CALIŞTI KİMSE İNKAT ETMESİN BÖYLE DÜRÜST BAŞKAN VE YARDIMCILARI KUTLAR TBRK EDERİM CALIŞMALARININ DEWAMINI DİLERİM. ALLAH(cc) YARDIMCILARI OLSUN
Misafir - mustafa baş

     14/07/2011 23:02

12 haziranda alınan başarı parti yönetiminin ve arapların yoğun çalışması sonucu gerçekleşmiştir.bir şey biliyorumda söylüyorum. selamlar
Misafir - MEHMET

viran bir şehir     13/07/2011 19:34

12 haziran seçimlerinde alınan başarı celal bey kendisine ve ekibinemi mal ediyor acaba
Misafir - reşat ekinci

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.208832.3378
Euro34.786334.9257
Hava Durumu
Saat
Site Haritası